Menu

VERS - PUUR

  • oesters Zeeuwse platte °°°°° 3 / 6 stuks € 18 / € 34

  • tartaar van wilde zeebaars € 28

    jus van gember & limoen - groene kruidendressing

  • schorseneren - gepocheerd hoeve ei € 26

    mousseline - handgepelde grijze garnaal

  • rundstartaar 'piemonte' € 26

    herfsttruffel

  • terrine van ganzenlever € 29

    verse vijg - brioche

  • gebakken langoustines € 36

    courgettini - nantua

  • garnaalkroketten 'huisgemaakt' € 26

    gefruite peterselie

  • krokant gebakken zwezeriken € 36

    cèpes & girolles - kalfsjus

GESLOTEN VAN 6 MEI TEM 24 SEPTEMBER 2024
Het is bijna zo ver. Ons restaurant werd aan een complete verbouwing onderworpen en we zijn in de laatste rechte lijn naar een heropening. We heropenen op 25 september alvast met het terras om nadien het vernieuwde interieur door jullie te laten ontdekken.
Benieuwd naar wat we zullen serveren ? Kijk snel naar onze kaart.

Wenst u te reserveren ? voorlopig nog even via whatsapp 0495 281477. Ons online reserveringssysteem zal vanaf maandag geopend worden.

Wenst u op de hoogte te blijven van de werken ? Volg ons op instagram : l_excelsior_brasschaat.
Tot snel !

Tafel Online reserveren
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info