Menu

VERS - PUUR

  • oesters Zeeuwse platte °°°°° 3 / 6 stuks € 18 / € 34

  • carpaccio van coquilles uit Dieppe € 34

    crème van gerookte haringkaviaar

  • schorseneren - gepocheerd hoeve ei € 26

    mousseline - handgepelde grijze garnaal

  • rundstartaar 'piemonte' € 26

    herfsttruffel

  • terrine van ganzenlever € 29

    verse vijg - brioche

  • bisque van langoustines € 28

    garnituur van 2 gebakken langoustines

  • gebakken coquilles uit Dieppe € 36

    gerookte knolselder - groene tuinkruiden

  • garnaalkroketten 'huisgemaakt' € 26

    gefruite peterselie

Het is eindelijk zover. Ons restaurant werd aan een complete verbouwing onderworpen en 2 weken geleden feestelijk heropend door onze burgemeester. Sinds vorige week kan u ons compleet vernieuwde interieur komen bewonderen. De komende tijd zullen we enkel binnen serveren. Maar niet gevreesd, ons terras blijft en tijdens de feestdagen hebben we een leuk concept uitgewerkt, ideaal voor friends, fun, raclette, gourmet en TOP genieten. Binnenkort krijgen jullie hierover meer nieuws
Alvast benieuwd naar wat we binnen serveren ? Kijk snel naar onze kaart.

Wenst u te reserveren ? Ons online reserveringssysteem is geopend : www.lexcelsior.be

Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwtjes over uw favoriete restaurant ? Volg ons op instagram : l_excelsior_brasschaat.
Tot snel !

Tafel Online reserveren
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info