VERS - PUUR
oesters Zeeuwse platte °°°°° 3 / 6 stuks € 18 / € 34
tartaar van wilde zeebaars € 28
jus van gember & limoen - groene kruidendressing
schorseneren - gepocheerd hoeve ei € 26
mousseline - handgepelde grijze garnaal
rundstartaar 'piemonte' € 26
herfsttruffel
terrine van ganzenlever € 29
verse vijg - brioche
gebakken langoustines € 36
courgettini - nantua
garnaalkroketten 'huisgemaakt' € 26
gefruite peterselie
krokant gebakken zwezeriken € 36
cèpes & girolles - kalfsjus
GESLOTEN VAN 6 MEI TEM 24 SEPTEMBER 2024
Het is bijna zo ver. Ons restaurant werd aan een complete verbouwing onderworpen en we zijn in de laatste rechte lijn naar een heropening. We heropenen op 25 september alvast met het terras om nadien het vernieuwde interieur door jullie te laten ontdekken.
Benieuwd naar wat we zullen serveren ? Kijk snel naar onze kaart.
Wenst u te reserveren ? voorlopig nog even via whatsapp 0495 281477. Ons online reserveringssysteem zal vanaf maandag geopend worden.
Wenst u op de hoogte te blijven van de werken ? Volg ons op instagram : l_excelsior_brasschaat.
Tot snel !