Menu

VERS - PUUR

  • oesters 'Gillardeau' °° 6 stuks € 34

  • wilde Argentijnse gamba's € 21

    look - kerstomaat

  • sashimi € 25

    zalm - tonijn - hamachi

  • Noordzeekrab € 29

    avocado

  • carpaccio gerijpte Italiaanse entrecôte € 26

    rucola - parmigiano reggiano 24 maanden AOP

  • lauwwarme geitenkaas 'Bocconcini' € 19

    frisse salade - krokante - honing - rode biet

  • asperges AAA € 30

    gerookte zalm 'Label Rouge' - mousseline

  • terrine van ganzenlever € 24

    brioche - kweepeer

  • garnaalkroketten 'huisgemaakt' van Noordzeegarnalen € 19

    gefruite peterselie

  • caviar 30 gr Imperial Heritage "Trésor" € 59

    blini - zure room - sjalot - bieslook

Tafel Online reserveren
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info