♥ VIER VALENTIJN ♥
Op de meest idyllische plek in Brasschaat @ L’EXCELSIOR
Vanaf woensdag 12/02/2025 tot zondag 16/02/2025
Bekijk de menu of reserveer
VERS - PUUR
oesters Zeeuwse platte °°°°° 3 / 6 stuks € 18 / € 34
tataki van tonijn € 28
soja - sesam
bisque met gebakken langoustines € 32
rundstartaar 'piemonte' € 26 (suppl. wintertruffel € 12)
terrine van ganzenlever € 32
verse vijg - brioche
gepocheerd hoeve ei 'Marigold' & schorseneren € 28
grijze garnaal - mousseline saus
krokant gebakken kalfszwezeriken € 38 (suppl. wintertruffel € 12)
artisjok - tartufata
garnaalkroketten 'huisgemaakt' € 28
gefruite peterselie
Ons restaurant werd aan een complete verbouwing onderworpen en in september 2024 feestelijk heropend door onze burgemeester. We serveren klassieke gerechten van topkwaliteit.
Sterrenchef Johan Van Raes kijkt nauwlettend toe op de kwaliteit, verwerking van de producten en stelt samen met uitvoerend chef Glenn Van der Meynsbrugge de kaart op.
Benieuwd naar onze kaart? Kijk snel naar onze gerechten.
Wenst u te reserveren ? Ons online reserveringssysteem is geopend : www.lexcelsior.be
Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwtjes over uw favoriete restaurant ? Volg ons op instagram : l_excelsior_brasschaat.
Tot snel !