Menu

VERS - PUUR

  • schartong dugléré € 39

    geprakte aardappel - lamsoren

  • gegrilde wilde tarbot € 52

    gegratineerde asperges - jonge spinazie - pommes dauphines

  • duif d'Anjou € 45

    jus natuur - primeurgroenten - jeneverbes - pommes dauphines

  • het mooiste van lamsvlees uit Sisteron € 49

    primeurgroenten - jus met rozemarijn

  • filet pur 'simmentaler' - poivre flambé of bearnaise - friet € 46

  • krokant gebakken kalfszwezeriken 'clamart' € 48

    pommes dauphines

  • bavette van wagyu € 58

    pommes fontantes - bordelaise

  • rundstartaar 'Piemonte' € 35

    kropsla - verse friet

Ons restaurant werd aan een complete verbouwing onderworpen en in september 2024 feestelijk heropend door onze burgemeester. We serveren klassieke gerechten van topkwaliteit.
Sterrenchef Johan Van Raes kijkt nauwlettend toe op de kwaliteit, verwerking van de producten en stelt samen met uitvoerend chef Glenn Van der Meynsbrugge de kaart op.
Benieuwd naar onze kaart? Kijk snel naar onze gerechten.

Wenst u te reserveren ? Ons online reserveringssysteem is geopend : www.lexcelsior.be

Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwtjes over uw favoriete restaurant ? Volg ons op instagram : l_excelsior_brasschaat.
Tot snel !

Tafel Online reserveren
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info