Menu

VERS - PUUR

  • gebakken rogvleugel € 38

    kappertjes - puree

  • gegrilde jonge tarbotfilet € 48

    spinazie - dijonaise

  • gebakken coquilles uit Dieppe € 39

    savooikool - Zeeuwse platte oester - beurre blanc

  • tagliolini al tartufo € 34

    beukenzwam - herfsttruffel - parmezaan

  • rundstartaar - Piemonte - friet € 28

  • filet pur Simmentaler - poivre flambé of bearnaise - friet € 41

  • tournedos van hertenkalf € 39

    mousseline van butternut - witloof - jus van wilde tijm - pommes dauphine

  • hazenrug 'harlekijn' € 45 p.p. (per 2 cvs)

    appel & veenbes - witloof - boschampignons - amandelkroketjes

Tafel Online reserveren
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info