VERS - PUUR
schartong dugléré € 39
geprakte aardappel - lamsoren
gegrilde wilde tarbot € 52
gegratineerde asperges - jonge spinazie - pommes dauphines
duif d'Anjou € 45
jus natuur - primeurgroenten - jeneverbes - pommes dauphines
het mooiste van lamsvlees uit Sisteron € 49
primeurgroenten - jus met rozemarijn
filet pur 'simmentaler' - poivre flambé of bearnaise - friet € 46
krokant gebakken kalfszwezeriken 'clamart' € 48
pommes dauphines
bavette van wagyu € 58
pommes fontantes - bordelaise
rundstartaar 'Piemonte' € 35
kropsla - verse friet
Ons restaurant werd aan een complete verbouwing onderworpen en in september 2024 feestelijk heropend door onze burgemeester. We serveren klassieke gerechten van topkwaliteit.
Sterrenchef Johan Van Raes kijkt nauwlettend toe op de kwaliteit, verwerking van de producten en stelt samen met uitvoerend chef Glenn Van der Meynsbrugge de kaart op.
Benieuwd naar onze kaart? Kijk snel naar onze gerechten.
Wenst u te reserveren ? Ons online reserveringssysteem is geopend : www.lexcelsior.be
Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwtjes over uw favoriete restaurant ? Volg ons op instagram : l_excelsior_brasschaat.
Tot snel !