Restaurant L’Excelsior sluit een tijdje voor grondige verbouwingen. We geven het hele interieur van de zaak een make-over en zullen ook onze keuken vernieuwen en uitbreiden. Gezien de omvang van deze renovatiewerken is het dus onvermijdelijk om gedurende deze periode geopend te blijven.
Binnenkort openen we terug onze deuren met een stijlvolle look, nieuwe kwalitatieve gerechten en de topservice die u van ons gewoon bent.
VERS - PUUR
gebakken zeewolf 'Bercy' € 36
asperges AAA - gepocheerd hoeve ei
gegrilde grietbot € 45
risotto van tomaat - jus van garnalen
asperges AAA - Vlaamse wijze € 38
asperges AAA - gerookte zalm 'Label Rouge' € 40
mousseline
risotto € 28
shiitake - parmigiano reggiano
rundstartaar - Piemonte - friet € 30
pepersteak 'Holstein' € 37
geflambeerd - friet
filet pur Simmentaler - poivre flambé of bearnaise - friet € 44
GESLOTEN VAN 6 MEI TEM 15 JULI 2024
Ons restaurant wordt aan een complete verbouwing onderworpen. De keuken wordt vernieuwd/vergroot, het interieur krijgt een volledige make-over en alles gaat in een nieuw jasje gestoken worden. Gezien het feit dat de verbouwingen zo ingrijpend zijn is het onmogelijk voor ons om de zaak open te houden. Maar we komen terug, met nieuwe kwaliteitsvolle gerechten, een frisse wind en de gebruikelijke persoonlijke topservice. Wenst u op de hoogte te blijven van de werken ? Volg ons op instagram : l_excelsior_brasschaat.
Tot snel !