Menu

VERS - PUUR

  • zeebaars op vel gebakken € 36

    saus met kokos & citroengras - kaffir

  • gegrilde wilde tarbot € 46

    gebakken grondwitloof - basilicum béarnaise - pommes fondantes

  • halve Bretoense kreeft "Armoricaine" € 48

    couscous met aromaten - dragon

  • fazant 'fine champagne' (per 2 cvs) € 42 pp

    grondwitloof - veenbes - huisgemaakte amandelkroketjes (per 2 cvs)

  • filet pur "Rossini" € 54

    gebakken eendenlever - bordelaise - verse freiet

  • filet pur Simmentaler - poivre flambé of bearnaise - friet € 46

  • gepofte wortel € 32

    gerookte beurre blanc - olie van dille - crispy polenta

Het is eindelijk zover. Ons restaurant werd aan een complete verbouwing onderworpen en 2 weken geleden feestelijk heropend door onze burgemeester. Sinds kort kan u ons compleet vernieuwde interieur komen bewonderen. De komende tijd zullen we enkel binnen serveren. Maar niet gevreesd, ons terras blijft en tijdens de feestdagen hebben we een leuk concept uitgewerkt, ideaal voor friends, fun, raclette, gourmet en TOP genieten. Binnenkort krijgen jullie hierover meer nieuws
Alvast benieuwd naar wat we binnen serveren ? Kijk snel naar onze kaart.

Wenst u te reserveren ? Ons online reserveringssysteem is geopend : www.lexcelsior.be

Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwtjes over uw favoriete restaurant ? Volg ons op instagram : l_excelsior_brasschaat.
Tot snel !

Tafel Online reserveren
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info