Menu

VERS - PUUR

  • gebakken zeewolf 'Bercy' € 36

    asperges AAA - gepocheerd hoeve ei

  • gegrilde grietbot € 45

    risotto van tomaat - jus van garnalen

  • asperges AAA - Vlaamse wijze € 38

  • asperges AAA - gerookte zalm 'Label Rouge' € 40

    mousseline

  • risotto € 28

    shiitake - parmigiano reggiano

  • rundstartaar - Piemonte - friet € 30

  • pepersteak 'Holstein' € 37

    geflambeerd - friet

  • filet pur Simmentaler - poivre flambé of bearnaise - friet € 44

GESLOTEN VAN 6 MEI TEM 15 JULI 2024
Ons restaurant wordt aan een complete verbouwing onderworpen. De keuken wordt vernieuwd/vergroot, het interieur krijgt een volledige make-over en alles gaat in een nieuw jasje gestoken worden. Gezien het feit dat de verbouwingen zo ingrijpend zijn is het onmogelijk voor ons om de zaak open te houden. Maar we komen terug, met nieuwe kwaliteitsvolle gerechten, een frisse wind en de gebruikelijke persoonlijke topservice. Wenst u op de hoogte te blijven van de werken ? Volg ons op instagram : l_excelsior_brasschaat.
Tot snel !

Tafel Online reserveren
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info