WINTER VIBES
Vanaf vrijdag 29/11/2024 tot zondag 02/02/2025
Telkens van vrijdag t.e.m. zondag
Apero - bites & groovy beats by DJ Raymond vanaf 16u
----
Oesters
Spring rolls
Garnaalkroketjes
----
Excelsior vlees raclette of kaasfondue vanaf 19u
€60 p.p. (incl. apero, 1/2 fles wijn p.p. , dessert)
Raclette of kaasfondue reserveren
VERS - PUUR
zeebaars op vel gebakken € 36
saus met kokos & citroengras - kaffir
gegrilde wilde tarbot € 46
gebakken grondwitloof - basilicum béarnaise - pommes fondantes
halve Bretoense kreeft "Armoricaine" € 48
couscous met aromaten - dragon
fazant 'fine champagne' (per 2 cvs) € 42 pp
grondwitloof - veenbes - huisgemaakte amandelkroketjes (per 2 cvs)
filet pur "Rossini" € 54
gebakken eendenlever - bordelaise - verse freiet
filet pur Simmentaler - poivre flambé of bearnaise - friet € 46
gepofte wortel € 32
gerookte beurre blanc - olie van dille - crispy polenta
Het is eindelijk zover. Ons restaurant werd aan een complete verbouwing onderworpen en 2 weken geleden feestelijk heropend door onze burgemeester. Sinds kort kan u ons compleet vernieuwde interieur komen bewonderen. De komende tijd zullen we enkel binnen serveren. Maar niet gevreesd, ons terras blijft en tijdens de feestdagen hebben we een leuk concept uitgewerkt, ideaal voor friends, fun, raclette, gourmet en TOP genieten. Binnenkort krijgen jullie hierover meer nieuws
Alvast benieuwd naar wat we binnen serveren ? Kijk snel naar onze kaart.
Wenst u te reserveren ? Ons online reserveringssysteem is geopend : www.lexcelsior.be
Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwtjes over uw favoriete restaurant ? Volg ons op instagram : l_excelsior_brasschaat.
Tot snel !