Paasbrunch

Op ons uniek terras @ L’Excelsior Brasschaat
Zondag 20 april - aanvang 12:30 uur

----

KOUDE GERECHTEN

assortiment oesters & sushi

cocktail van grijze garnaal & noordzeekrab
gerookte zalm & paling – brioche
salade mango – madagascar garnalen
tataki tonijn – soja
haring dille – appel

jamón ibérico – pan cristal
klassieke rundscarpaccio
vitello tonnato
gegrilde asperges – rucola – grana padano
glaasje tomate cerise met grijze garnaal

assortiment frisse salades
pasta salade
gevuld eitje
aardappelsalade

assortiment koude sauzen & dressings
assortiment brood ‘De Bakkerij’ – La Boulangerie

----

WARME GERECHTEN

Medallion van lotte – julienne van groenten – witte wijnsaus noilly prat

Pasta – lichte curry – scampi

Lamscarré – gratin dauphinoise – primeurgroenten – lamsjus

Rundslende – bearnaise – pommes pont-neuf

----

DESSERTEN

chocolade mousse
crème brûlée
aardbeien ‘Romanov’ – meringue
vanille ijs & sorbet
tarte fine – caramel – vanille roomijs

----

Prijs buffet : 78 € pp
Drankenforfait : 50 € pp

ontvangst met champagne
witte wijn : Ladoucette Pouilly Fumé
rosé wijn : By Ott
rode : super Tuscany Tenute del Barone


reservaties
Telefonisch 03/652 18 80 – vermelding paasbruch

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info