Op ons uniek terras @ L’Excelsior Brasschaat
Zondag 20 april - aanvang 12:30 uur
----
KOUDE GERECHTEN
assortiment oesters & sushi
cocktail van grijze garnaal & noordzeekrab
gerookte zalm & paling – brioche
salade mango – madagascar garnalen
tataki tonijn – soja
haring dille – appel
jamón ibérico – pan cristal
klassieke rundscarpaccio
vitello tonnato
gegrilde asperges – rucola – grana padano
glaasje tomate cerise met grijze garnaal
assortiment frisse salades
pasta salade
gevuld eitje
aardappelsalade
assortiment koude sauzen & dressings
assortiment brood ‘De Bakkerij’ – La Boulangerie
----
WARME GERECHTEN
Medallion van lotte – julienne van groenten – witte wijnsaus noilly prat
Pasta – lichte curry – scampi
Lamscarré – gratin dauphinoise – primeurgroenten – lamsjus
Rundslende – bearnaise – pommes pont-neuf
----
DESSERTEN
chocolade mousse
crème brûlée
aardbeien ‘Romanov’ – meringue
vanille ijs & sorbet
tarte fine – caramel – vanille roomijs
----
Prijs buffet : 78 € pp
Drankenforfait : 50 € pp
ontvangst met champagne
witte wijn : Ladoucette Pouilly Fumé
rosé wijn : By Ott
rode : super Tuscany Tenute del Barone
reservaties
Telefonisch 03/652 18 80 – vermelding paasbruch